Standpunten van een lokale partij

Op het moment van schrijven van dit artikel zit ik nog midden in het doornemen van verkiezingsprogramma’s voor de Tweede Kamer verkiezingen. Op het moment dat u dit leest zijn de verkiezingen voorbij, stemmen geteld en is de uitslag bekend.

Maar liefst 34 partijen deden mee aan deze verkiezingen. 34 Partijen met allemaal verschillende ideeën en standpunten over uiteenlopende onderwerpen.
Ideeën en standpunten hebben wij als lokale partij ook. We hoeven ons echter niet te scharen achter partijlijnen zoals de landelijke partijen. Op die manier kijken we onafhankelijk wat voor u als inwoners van de gemeente Peel en Maas het beste is. Soms zijn die ideeën links en soms rechts. Soms progressief en soms conservatief. Echter we houden hier wel altijd de inwoners van Peel en Maas in het achterhoofd. En natuurlijk, ook u zult het niet altijd eens zijn met onze keuzes en beslissingen. Zo werkt het nu eenmaal in de politiek. Hier kunt u ons ook altijd op aanspreken. Zo kunnen wij u uitleg geven en ons verantwoorden voor deze keuzes.

Door het lezen van alle verkiezingsprogramma’s heb ik weer interessante inzichten en ideeën gekregen om het voor u in Peel en Maas nog beter te maken. De volgende gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op woensdag 16 maart 2022. Nog minder dan een jaar dus om ons ingezette beleid zo zorgvuldig mogelijk af te ronden. Het gaat hard nu.
U kunt tot aan de raadsverkiezingen op onze volle inzet rekenen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s