Meer over Saskia Vervoort

Saskia Vervoort - van den HeuvelIk ben Saskia Vervoort-van den Heuvel, 47 jaar oud, getrouwd met Maurice en moeder van Sterre, Jip en Noek. Wij wonen met ons gezin in het prachtige Kessel.

Ik werk al geruime tijd bij Royal ZON, ook wel bekend als Veiling ZON in Grubbenvorst. Royal ZON is een coöperatie van telers. Royal ZON verkoopt lekkere, verse groenten aan handel en retail. Mijn werk houdt onder andere in uitbetalingen aan de telers, klachtafhandeling, borgen van administratieve processen en ook ben ik vertrouwenspersoon bij ZON. Ik doe mijn werk graag en ik ben trots op de mooie producten van onze telers.

Samen met mijn man hebben we een eigen bedrijf. Samen ondernemen doen we graag! En het levert ook weer een schat aan ervaring op.

Naast mijn werk ben ik sinds 2010 raadslid in Peel en Maas. Dat vind ik erg leuk om te doen! Me inzetten voor de belangen van de burgers in Peel en Maas geniet ik erg van. Het betekent namelijk veel overleggen met andere mensen; de mensen die het betreft, onze fractieleden, collega-raadsleden, en ook me verdiepen in de desbetreffende raadsvoorstellen. Specifiek verdiep ik me in de gezondheidszorg in Peel en Maas. Ook weer omdat ik me graag inzet voor mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. Iedereen moet zo prettig mogelijk kunnen leven, dat is mijn streven! En daar zet ik graag mijn beste beentje voor. Ondanks dat mijn huidige werkzaamheden er niet naar refereren, heb ik wel een verpleegkundige opleiding gehad.

In 2015 hebben de gemeentes diverse zorgtaken vanuit Den Haag overgekregen. Peel en Maas heeft aan deze zorgtaken heel goede uitvoering gegeven, zowel inhoudelijk als financieel. Er zijn tot nu toe geen mensen tussen wal en schip gevallen en ook is Peel en Maas financieel tussen de kaders gebleven. Heel knap! Uiteraard blijven deze zorgtaken onderhevig aan verandering en verdere verbetering. Graag zou ik daar mijn steentje aan bijdragen de komende 4 jaar.

In mijn vrije tijd sta ik heel graag langs het voetbalveld mijn 3 kinderen aan te moedigen, zij voetballen alle 3 bij VV Kessel. Ik kan mij heerlijk ontspannen met een rondje hardlopen en ook ga ik heel graag op stap met mijn vriendinnen.


Wilt u meer weten bekijk dan: