Wethouder

IMG_9595
Wethouder Anget Mestrom

Na mijn VWO-tijd op het Bouwens, heb ik een opleiding gevolgd aan de universiteit van Nijmegen. Hier heb ik Pedagogische Wetenschappen gestudeerd, met als afstudeerrichting Orthopedagogiek met de focus op leerproblematieken.

Nadat ik ging werken aan de Technische Universiteit Eindhoven kwamen mijn competenties en interesses samen. Na diverse functies bij de TUe en het volgen van de opleiding Technische Bedrijfskunde ben ik in 2008 mijn eigen bedrijf gestart. Als zzp-er heb ik diverse opdrachten uitgevoerd op het snijvlak van Hoger Onderwijs en de automotive sector. Zo heb ik mijn steentje bijgedragen aan het ontstaan van de nodige nieuwe opleidingen, waardoor in Nederland de doorlopende leerlijn voor automotive onderwijs vorm heeft gekregen.

Ik sta midden in de Meijelse gemeenschap, ik woon er met veel plezier. ik geniet -al wandelend met de hond- enorm van de natuur, van lekker eten en ben lid van de tennisvereniging.
Ook vindt ik het erg belangrijk om maatschappelijk actief te zijn. Al vanaf jonge leeftijd ben ik bestuurlijk actief, zo was ik onder andere lid van het schoolbestuur, voorzitter van Harmonie Eendracht Meijel, ben ik secretaris van de Stichting Muziekverenigingen in Peel en Maas, en voorzitter van de buurtvereniging. Ook ben ik van 1998 – 2008 gemeenteraadslid en fractievoorzitter geweest van dé lokale politieke partij in Meijel.